torstai 16. syyskuuta 2010

Jo hankittuja ja vielä paljon puuttuu....

Näitä tulee löytymään meidän kodista

Tässä meidän kuistin, saunan/pesuhuoneen ja WC lattioiden laatta
Seinälaatta pesuhuoneeseen myös WC Keittiön yhdelle seinälle tehoste tapettia, miltä näyttää??? Tässä meidän Bambuparketti.
Tässä jo jotain hankittuja pintamateriaaleja vielä on
muiden huoneiden tappettien ja maalien pohtimista se on kyllä todella hankalaa. Toivottavasti en nyt mene ihan sysimetsään valintojeni kanssa.

3 kommenttia:

  1. Hei!

    Löysin vasta blogisi ja voin jo nyt todeta että olen koukussa ;)
    Teille tulee todella ihana koti!

    Minulla/meillä kummallakin on haaveissa kannustalo ja nimenomaan tuo rauhala mansardi-katolla mutta aika näyttää muuttuuko haave todeksi.. Ensinnäkin olen kuullut että sen rakantaminen on todella kallista ja näin "normaalina" palkansaajina luulemme että meillä ei ole siihen varaa, ja toisekseen olen näistä monista blogeista jota seuraan, niin saanut kuulla yhä enemmän negatiivisia kokemuksia kyseisistä taloista/talotehtaasta.

    Mukavaa syksyn jatkoa ja voimia rakentamiseen!

    Syysterveisin
    -Karina-

    VastaaPoista
  2. Kiitos, voin sanoa että ehkä mikään rakentaminen ei ole halpaa ja kaikkeen saa hintaa jos vain ottaa sitä ja tuota. Mekin olemme "riisuneet" tuota malliamme esim. jätimme parvekkeen pois sekä ylimääräiset kruusaukset. Samoin neliömäärä juuri omiin tarpeisiin mitoittetuna, ei liian yli suurta sekä paljon ollaan itse tehty.

    VastaaPoista
  3. Tuo tehostetapetti on aika vinkeän näköinen! Ehkä ihan koko keittiötä en sillä laittaisi, mutta pieninä annoksina se toimii varmasti loistavasti (ja nyt alkoi harmittaa, että olen jo lyönyt lukkoon oman keittiöni materiaalit ja värit, tuo sopisi loistavasti välitilaan lasin alle...)

    VastaaPoista