sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Muovit pois ikkunoista ja vähän ikkunan pesua

Jippii, nyt sain ottaa ne ihanat siniset muovit pois ikkunoista heti alkoi näyttää kodilta, samalla tämän siivous intoilijan sormet alkoivat syhyämään ikkunan pesuun :). Tarkastin ikkunoiden kunnon ja muutamassa ikkunassa oli kolhuja ja muutama ei auennut lainkaan :(. No saa Tiivi ikkunan mies tulla katsomaan. Tietysti minun piti hiukan pestä ikkunoita, mut voi jee kukahan tuo ikkuna määrän meidän taloon oikein keksinyt. Siivous intoilijan intokin oli kyllä koetuksella. Samalla pohdein ikkunoiden verhotankoja, varsinkin meidän keittiön erkkerin ikkunoita miten siihen laittaisi verhotankot. Yksi yhtenäinen vai kolme erillistä??


Keittiön erkkeri ikkunat


Isäntä teki terassin lattia laudoituksia ja saa varmaan tehtyä sen valmiiksi. Sitten on vuorossa sisäkattojen tekoa. Maalari mies on saanut pohjamaalaukset tehtyä ja maalannut keittiöön pinta maalin sekä makuuhuoneeseen. Pesuhuone/sauna alue odottaa seuraavaksi eristeitä siis vesieristeitä niin olen ymmärtänyt. Kyllä se tästä pikku hiljaa etenee...

1 kommentti:

  1. Komian näköinen talo valmistumassa teille! Mäkin pohdin ulkovaloja parhaillaan. Tiilipohjaiset ulkovalokuvat näyttivät silmääni vielä pikkuisen paremmilta kuin ne toiset, vaikkei ero suuri olekaan. :)
    Omat ikkunat on yhä pesemättä, puuh.

    VastaaPoista