lauantai 16. lokakuuta 2010

Eteenpäin mennään päivä kerrallaan

No niin nyt saunassa on paneelit ja ne näyttävät kyllä niin hyviltä etten taida niitä "töhriä" millään värillä. Tuo paneli on muuten Kannustalon kautta ja on kyllä ollut todella hyvää!
Tasoite mies on nyt kahteen kertaan käynyt seinät ja kohta puolin saa hioa ja sitten pohja maalaus. Kyllä tasoitetta onkin kulunut, nämä on sellaisia juttuja mitä ei osaa oikein laskea budjettiin.
Nyt kun timpuri on poissa ja isäntä tekee töidensä lomassa taloa niin ei se kovin helppoa ole.
Tässä kun aloin laskemaan viikkoja huomasin, että kaapit tulevat ihan kohta. Niinpä päätin siirtää keittiömme kaappeja hiukan eteenpäin sillä on muuten liian kireä aikataulu.
Kyllä nyt ihan uskon vakaasti siihen, että emme ihan jouluna asu uudessa kodissamme. On tuo sisätilojen viimeistelytyö sen verran aikaa vievää, ettei sitä ihan noin vain tehdä. Varsinkin kun nyt tosiaan teemme itse osan. Toisaalta nyt kun mikään ei ole niin sanotusti hengittämässä niskaan voi työkin sujua jouhevammin. Katsotaan päivä kerrallaan. Tämä rakentaminen ei ole oikein hätäisen ihmisen juttuja ja jos ei ole malttia niin siitä ei synny muuta kuin riitaa ja pahaa mieltä. Tässä on vähän myös luonnos kuvia tulevasta keittiöstämme: Kodinkoneet ovat kaikki valkoisia. Yläkaapit ovat kiiltävä valkoinen ja alaosa punainen
Keittiösämme on kaksi vesi pistettä. Toinen on tuossa lieden vieressä ja on vain pieni kaatoallas. Liesituuletin on 90 Cm levä kaarevalla lasilla ja itse liesi on 80 cm leveä. Mikro sijoittui hiukan hassuun paikkaan, mutta on varmaan ihan toimiva. Sen alta saa vedettävän laskutason.
Ylä kaappeja meillä on vähän enimmäkseen on laatikostoja. Tämä keittiö on aika virta viivainen. Vedin on tuossa kaapissa kiini. Tasot ovat mustaa Varpaisjärven kiveä. Sama värimaailma toistuu kodinhoitohuoneessa.

Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että meille tulee tuollainen keittiö kun katselee taloa ulkoa päin. Olin niin kyllästynyt kaikkeen perinteiseen niin halusin jotain todella erillaista. Sekä yhdistää vanhaa ja uutta talosamme. Katsotaan miltä ne näyttävät kaikki sitten livenä. Vapaasti saa kauhistella ja kommentoida ratkaisuani :).
Vedin

1 kommentti:

  1. Tuo keittiön värimaailma on mun mielestä kyllä tosi hieno! Kontrasti talon ulkokuoreen on aikamoinen, mutta mitä siitä!

    VastaaPoista