lauantai 12. maaliskuuta 2011

Raikasta valkoista...vai???

Kyllä se nyt vain siltä tuntuu että meidän keittiön pöytä pitää vaihtaa. Ensin olin vähän sitä mieltä että ei, mutta tosi asia on ettei se vaan sovi! Meillä on Artekin jatkettava keittiönpöytä jossa on se valkoinen laminaattitaso. Ensin se näytti sopivan, mutta nyt kun on sitä katsellut niin enemmän ja enemmän minua ärsyttää kun sen jalat ja pöydän reuna ovat muuttuneet vaaleasta koivusta hieman kellertäväksi. Aika on tehnyt tehtävänsä tai siis valo! Nyt se jotenkin pistää niin silmään samoin kuin tuolitkin! Jotka eivät ole Artekkia!
Onko minut aivo pesty valkoisella värillä kun sitä nyt niin kotiimme havittelen. Haluaisin nyt täysin valkoisen keittöpöydän ja mieluiten sellaisen uus vanhan. Vähän niin kuin tällaisen....Tai tällaisen.....Tämän haluaa pois.....
Näyttää siltä että meidän kodissa moni huonekalu saa lähtö passit!! Tiedän vain itsestäni kun jokin oikein alkaa ärsyttämään niin se ottaa niin kauan päähän kun se siinä silmissä on. Nyt vain olen tuohon klassikkoon alkanut tympääntymään, että se ei enää himoita minua kuten silloin aikanaan ostin.
Toisaalta se jotenkin on niin ei massiivinen kuten tuossa tuo eka pöytä ryhmä ja massiivista haluaisin. Se antaisi tiettyä ryhtiä. Mitään tummaa en halua kun meillä keittiö on puna/valkoinen ja toiseksi haluan käyttää värikkäitä kankaita. Marimekko on minun suosikki yli kaiken. Kuullostanko hölmöltä??? Isäntä olisi jo aikaa antanut pöydälle kenkää, mutta itse olen klassikosta pitänyt tähän päivään asti.


1 kommentti:

  1. Artek on aina Artek, ei siitä kannata luopua!! Se säilyttää arvonsa vuodesta toiseen.

    VastaaPoista