lauantai 6. marraskuuta 2010

Kuvia, kuvia vähän sieltä täältä


Kuisti

 Pyhäinpäivän kuvia nyt sisältä päivän valossa. Kamerakin löytyi piilostaan joten kuvatkin vähän paremman laatuisia :) siis tässä sisältä valmistuvaa RauhalaaKun kuistilta tullaan sisälle on näkymä tämä
 Oviaukkoon tulee  puoli levikkeellinen pariovi
Keittön tehoste tapetti

Olohuonetta, olohuoneemme on pikä ja kapea

Pönttöuunin takana oleva huone on WC

 Aulan tapetti                                                                                                     Aulan ikkunat

                                                                  Bambu parketti tulee jokaiseen huoneeseen


3 kommenttia:

 1. Hei, harkitsemme saman valkoisen bambulattian tilaamista teidän esimerkkinne innoittamina. Nyt kiinnostaisikin, oletteko olleet tyytyväisiä tilaukseen näin alustavasti, ja hoituiko kaikki hyvin? Näyttääkö bambuparketti siltä, mitä odotitte? Jään innolla seurailemaan, kuinka lattianne edistyy!

  t.Anni

  VastaaPoista
 2. Hei, kyllä olemme olleet todella tyytyväisiä tulleeseen bambu parkettiin. Se oli vielä parempaa mitä odotimmekaan ja kaikki jotka ovat sen nähneet livenä ovat pitäneet sitä mahtavana. Tilaus sujui hyvin kirjeen vaihtoa tehtiin sähköpostitse ja toimitus tuli meille kolmessa viikossa. Tilasimme myös T-listaa ja siinä tuli ensin väärän värinen (musta) kun ilmoitimme sinne niin heti tuli vastaus että ex press toimituksena tulee uusi ja niin myös kävi kun ma lähti niin ti tuli uudet. Näin nopeaa palvelua ei edes suomesta saa. Varoituksena voin sanoa että bambu on sitten tosi painavaa tavaraa kantaminen käy voimille kun purkaa lavoja. Meillekin tuli 150m2 sitä siinä on reilusti ylimääräistä ettei sitten lopu kesken :). Itsekin odotan innolla hetkeä jolloin sitä aloitetaan laittamaan lattiaan. Meillä oli vuorokauden ämpärissä bambu palanen ja se ei muuttanut yhtään muotoaan. Mittasimme sen ennen ja samat mitat saimme kun oli ollut vedessä! Tavallinen tammi parketti ei taitaisi ihan samaa kestää!

  VastaaPoista
 3. Hei taas, ja kiitos tosi paljon vastauksesta ja kokemusten jakamisesta! Kuulostaa erittäin hyvältä. Lattian laadun lisäksi erityisesti se on mukava tietää, että palvelu oli noin nopeaa ongelmatilanteessa. Meidän kerrostalokolmioon pitääkin sitten kantaa kaikki remonttitarpeet hissittömän talon neljänteen kerrokseen, kantoapu on varmaankin tarpeen!

  VastaaPoista