keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Tapettia, tapettia.......

Tänään töiden teosta ei oikein meinannut tulla mitään kun tiesi että tapettia laitetaan seinään enkä ole sitä itse näkemässä. Pikkasen olin kuin tulisilla hiilillä ja vielä kun isäntä soitti puolen päivän aikaan että kuistin tapetti ei sitten millään riitä, mitä tehdään??? Jaa, että mitä???? No tapetissa on niin pitkällä välillä kuvio kohdistus että ei oikein rullat riitä!
Voi jee, tapetti on vielä sellainen että sen tilaamiseen menee 4 - 5 vko:a todellakaan en ala odottelemaan. Ei muuta kuin hätärakaisu sitten jos ei kerran riitä niin päädyt maalataan ja pitkät sivut laitetaan tapettia. Mitäpä minä siihen hätään muuta ohjetta voin antaa.
No kuitenkin olivat tapetti miehen kanssa taiteilleet ja laskeneet että se voisi riittää, ehkä, katsotaan, voi APUA!
Nyt on kuisti vielä kesken saa nähdä riittääkö vai eikö! Vähän kyllä olen tästä näreissäni sillä tilatessani myyjä mittasi ja laski määrän mutta unohti laskea kohdistuksen!!!
Kuva nyt ei ole parasta laatua kun töistä menin suoraan ja kännykällä otin kuvan. Tarkoituksena olisi saada kuistista vähän vanhan aikaisen oloinen. Taitaa olla sekin vain haave kuva :(


Tässä tämä kuisti, odotetaan huomiseen miten käy:(
                                                    Tapetin kuvio

Onneksi kuitenkin makuuhuone oli onnistunut vallan mainiosti ja tykkäsin ihan hirveästi. Vaika ensin vähän pelkäsin värejä kun ovat niin kovin voimakkaat. Tässä vähän kuvaa makkarista vaikka onkin vielä kesken, kuvan laatukaan nyt ei parasta mahdollista eikä valokaan.....

Makuuhuone

Mitenkähän minun  muiden valitsemieni tapettien kanssa käy??? Toivottavasti ei enää tule sydämmen tykytyksiä sillä sitten heitän kyllä hanskat tiskiin! Ja suosiolla tunnustan, että metsään mentiin ja lujaa!!!


1 kommentti:

  1. Voi, ihanalta näyttää! Toivottavasti tapetti riitti kuistiin, on nimittäin ihanan näköinen :)

    VastaaPoista