perjantai 14. tammikuuta 2011

2 vkoa esittelyyn

Töistä viikonlopun kukkia kotiin piristämään.

Viikko mennyt nopeasti ja tuntuu että edistymmekö yhtään viimeistely hommissa. Keittiössä alkaa olla suurin piirtein kaikki kunnossa jotain pikku juttuja puuttuu. Kaikki koneet on laitettu paikoilleen ja olen tyytyväinen valintaani. Lähinnä siihen, että valitsin valkoiset kodinkoneet enkä rosteripintaisia.

Jääkaappi/pakastin sekä mikro keskellä.

Väliovet on paikoillaan ja ne näyttävät hyviltä. Varsinkin nuo oven kahvat vai miksi niitä nyt kutsutaan. Nämä kaikki silloin valittiin talo pakettiimme kannustalolta ja en voi moittia ovat olleet kyllä sen arvoisia. Helpottaa paljon kun ei tarvitse juosta joka kaupassa ja miettiä minkälaiset kahvat laitetaan oviin. Kaikkein eniten mistä tykkään on meidän kuistin puoli levikkeelliset ovet. Ne antavat sitä tiettyä tunnelmaan kun tullaan sisälle.


puoli pariovetMuuten meillä näyttää siltä että tuleeko valmista vai ei. Joka paikassa on jos jonkinlaista romua ja roskaa. Jalkalistat sekä joitain ikkunalistoja vieläkin puuttuu. Niin ja ne kaikkein olellisemmat ja tärkeimmät on vieläkin laittamatta eli kaikki vesikalusteet ovat paketeissaan. Ilmastointi miestäkään ei ole näkynyt. Kyllähän ne varmasti tulevat sitä en epäile yhtään. Se vaan kun tulevat tietysti viime metreillä joten minulle jää hyvin vähän aikaa tehdä loppusiivousta.
Lamppuja on edelleen etsitty ja jotain on löytynytkin. Pimeässä on vähän hankala esitellä taloa joten pakko niitä valaisimia laittaa valmiiksi. Joihinkin huoneisiin laitetaan tilapäiset lamput sillä ei vaan millään ehdi ja löydä mieluisiaan.


Keittiön ikkuna valaisin, todellinen löytö.


Lasikuutiot, keittiön katossa.

Tässäpä nyt tämän viikon ohjelmaa. Luntakin on tullut mukavasti ja sitä onkin saanut tuuppia vähän sinne tänne. Saisi pitää nyt pientä taukoa. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Tsemppiä loppurutistukseen!

    VastaaPoista
  2. Mikä mahtaa olla kuvan keittiövalaisimen (riippuva, oranssi) merkki ja valmistaja?
    Tahtoisin hankkia samaa, enkä löydä.

    VastaaPoista