torstai 27. tammikuuta 2011

Esittely oli ja meni

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet niin kiireisiä ettei ole ehtinyt kertomaan oikein missä mennään. Tänään meillä oli Kannustalon esittely ja huimasti oli ihmisiä. En olisi uskonut, että noin paljon käy katsomassa. Merkki varmastikkin siitä, että rakentaminen on kovaa ja Kannustalo on suosiossa. Itseäni tosin harmittaa että emme vain millään ehtineet kaikkea kuitenkaan tehdä ja jotain pikku juttuja jäi kiireessä tekemättä. Varsinkin pesuhuoneeseen ei muistettu ostaa lamppua. Mielessä se oli joka päivä, mutta unohtui vaan. Pahoittelen suuresti, että siellä ei oikein ollut kunnon valaistusta. Yläkerrassa jäi muutaman ikkunan sälekaihtimet avaamatta nippusiteistä ja siivoaminen ei onnistunut ihan nappiin. Aika vaan ei ihan yksin kertaisesti riittänyt. Työ ja rakentaminen on hankala yhdistelmä.  Toivottavasti kävijät eivät nyt niin tarkkaan kiinnittäneet huomiota puutteisiin. :)
Paikalla oli myös Pohjanmaan tiilirakenne sekä Keittiömestarit ja tietysti Kannustalon edustajat. Pönttöuuni lämpeni olohuoneessa ja oli kyllä aikas kuuma kun esittely päättyi. Kävijöitä oli melkein 300 sanoivat Kannustalon edustajat. Minusta se on aika paljon kun ajattelee että aika on vain kolme tuntia.  Kainuusta asti oli yksi pariskunta tullut katsomaan. Rakentavat myös Kannustalon mansardi mallia. Heitä kiinosti nähdä yläkerran huoneiden koko. Moni kyseli meidän lattiamateriaalia ja ihmetteli että tosiaanko se Bambua on. Pönttöuuni oli myös monen kävijän mielestä ihana ja luulen että muutamaan kotiin sellainen taitaa nousta. Itse en ehtinyt rekisteröimään oliko tuttuja joukossa tai naapureita. Tosin en oikein vielä tunne meidän naapureita niin hyvin. Keittiötä moni katseli sitä en osaa sano mitä siitä tuumattiin sillä se on vähän erillainen kuin yleensä Kannustaloissa. Nyt täytyy sanoa että takki on aivan tyhjä. Kaikkensa antanut niin isäntä kuten minäkin. Se on nyt ohitse ja nyt voi alkaa pakkaamaan muuttolaatikoita. Lauantaina sitten muutammekin kotiimme. Aivan ihana tunne kun tietää ettei enää tarvitse pinnistää itseään aivan äärirajoille. Kiitos nyt kuitenkin kaikille jotka eksyitte esittelyymme. Otan mielelläni vastaan kommenteja miltä näytti ja oliko huonekoot hyviä jne..


5 kommenttia:

 1. Väkeä oli tosiaan ihan hirveästi. En ole koskaan käynyt taloesittelyssä, missä oli noin paljon porukkaa :) Pitikin tulla juttelemaan, mutta ihmisiä oli niin paljon, että se sitten jäi. Me kyseltiin sitä teidän erkkerin kokoa (pieni tyttö sylissä), jos muistat ;) Meillä mietinnässä, että isonnetaanko sitä meidän vai jätetäänkö sellaiseksi.

  Huonekoot näyttivät ainakin minun mielestä hyviltä. Hormi meni yläkerrassa meidän mielestä ihan täydellisessä paikassa. Ihastuin siihen teidän kodarin kurasyöppöön vai mikä se nyt on. Olitte laittaneet sen kätevästi siihen seinän viereen, ettei heti oviaukon eteen. Itsekin haluasin sen jotenkin noin.

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin sitten =). Oispa ollu kiva nähdä se teidän bambulattia... Nyt sitten pääsette itse nauttimaan uudesta kodista-nauttikaa!

  VastaaPoista
 3. voi että nostan hattua kaikille jotka järjestävät esittelyjä kotonaan. Itse en pystyisi, jotenkin olen kovin herkkänahkainen kaikelle kotiini kohdistuvalle arvostelulle...vaikka itsellehän tämä on tehty :). Ja siltikin sain aivan mahdottomasti vinkkejä itselleni kun kävin muiden esittelyissä. Teille ei kyllä päästy, mutta vieläkin käydään jos sattuu esittely lähialueelle ja sopivaan aikaan. Vaikka talohan on jo melko valmis :).

  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Ja terveisiä kannustalorakentajilta Lappeenrannasta. Meillä myös tulossa esittelytalo tästä ja sitä jännityksellä odotan. Olisi siihen liittyen ollut kysyttävääkin, vaan en kaikkien nähden tahdo kysellä..

  Terkuin Taija
  taijamaija@pp.inet.fi jos jaksat laittaa vaikka sähköpostia niin pääsen kyselemään asioita.

  www.rappuralli.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Onnenhippuja: Kävijöitä oli paljon ja kysymyksiä monellakin. Voin vaikka tässä oikein mitalla mitata ruoka nurkkauksen sinulle.
  Eve: Kiitoksia, tosiaan nyt on muutto suoritettu ja tavarat on siellä täällä kun ne vain vielä saisi paikoilleen voisi alkaakin nauttia.
  T: Kyllä minäkin ensin hiukan pelkäsin mitä ihmiset sanovat, mutta ajattelin että itsellemme tämä on tehty ja tärkeintä että itse tykkää. Monia kiinnosti tuo mansardi malli koska niitä on vähäisesti esittelyssä ja varsinkin pieni kokoisia.
  Taija: Kiitoksia, laitoinkin jo sinulle sähköpostia jotta voit kysellä esittelystä tarkemmin.

  VastaaPoista