maanantai 10. tammikuuta 2011

Viimeisiä ponnistuksia

Yksi lamppu lisääMuutto häämöttää, käyttöön otto katselmus, esittely mitähän vielä??? Olen nyt juoksennellut yhdessä jos toisessa lamppu kaupassa etsien taloomme valaisimia. Jotain on onneksi löytynyt. Täytyy kyllä sanoa että helppoa ei ole ollut. Lamppuja on tullut ostettua valaisin liikkeistä, tavarataloista ja netistä. Koko ajan katse hamuilee lamppuja kun kaupan ovesta astuu sisään. Vielä muutama huone on vailla valaisimia sekä keittiön työvalo on etsinnässä.
Yksi todella ärsyttävä asia on tässä tullut vastaan kun ostaa lampun niin melkein jokaisessa on jotain värkkäämistä joko puuttuu pistotulppa tai sitten vaan muuten ei mene kohdilleen tai johdot on miten sattuu.
Viikonlopun aikana laitettiin liesituuletin paikoilleen sekä itse liesi  ja uuni. Jääkaapitkin löysivät paikkansa. Keittiö näyttää keittiöltä. Vielä kun oppisi kaikkia laitteita käyttämään. Sehän onkin sitten se haastava osio että jaksaa lukea laitteiden ohjekirjoja :(.
Putkimies oli tuonut vessa pöntöt ja hanat. Siellä ne nyt odottavat asennusta. Tässä mietin laitanko vielä kuvia ennen esittelyä ja taidan vielä räpsiä muutaman kuvan. Loppu viikosta laitan pientä kuva sarjaa viimeistelystä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti