keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Muutto omaan kotiin

Kiire on ollut kun olemme muuttoa tehneet, ettei ole ehtinyt blogia päivittämään. 
Nyt on sitten päästy muuttamaan omaan kotiin jota niin hartaudella tehty. Muutto päivä meillä oli lauantai ja ihan sopiva ilmakin, vettä satoi melkein koko päivän ja todella liukasta. Kieli keskellä suuta sai taiteilla laatikoiden kanssa. Muutto sujui hyvin pahemmilta kolhuilta selvittiin. Sillä yleensä viimeistään silloin tulevat kolhut oven karmeihin tai seiniin. Isäntä tosin pelästytti  viimeisen päälle kun meni ja pudotti MANKELIN olohuoneen lattialle! Sydän syrjällä katsoin, että lähtikö lattiasta pala irti vai mitä, mutta yllätys, yllätys lattiaan ei tullut mitään!! Bambuparketti kesti mankelin pudotuksen joten varmasti se taitaa kestää muutakin.

Nyt on romut talossa SIIS TOSIAANKIN ROMUT! Vanhat mööbelit näyttävät tämän uutuuden keskellä romuilta. Kaiken lisäksi huvittaa, että vuoden päivät osa on ollut pahvilaatikoissa ja niitä tavaroita ei edes ole kaivannut!! Kaikkea se ihminen perässään raahaa. Nyt olen kyllä rankemman käden kautta heittänyt pois sellaista mitä tosiaankaan ei tarvita.
Vaatehuoneeseen laitoimme elfan hyllyt ja korit. Niitä ei vielä silloin ollut kun esittely pidettiin. On vain kalliita tarvikkeita, mutta saa kyllä sitten vaatteet hyvin järjestykseenkin. Vielä on paljon järjestämistä, mutta kun saamme vähän paikkoja jonkinlaiseen kuntoon niin koitan laittaa kuvia näytille.

Terassikin näyttää aivan kaatopaikalta kun sinne on vain heitelyt pois menevää tavaraa. Kyllä se tästä vaikka välillä tuntuu toivottomalta ja ajattelee eikö tämä koskaan lopu.

3 kommenttia: