sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Laatoitukset valmiit ja keittiön kaapit saapuivat, kohta joulukin!

Kaksi viikkoa vierähtänyt eikä tämä emäntä oikein ole ollut perillä mitä talossa tapahtuu. Työt ovat vieneet kaiken ajan niin että en tosiaankaan ole ehtinyt keskittymään meidän taloprojektiimme. No nyt vähän helpottaa kun kukat saatu markkinoille  ja nyt sitten vaan kaikki ostamaan joulukkukkia kotiin :). Tosiaan meidän talossamme on tapahtunut aivan huimasti tämän kahden viikon aikana. Laatoittaja on saanut kaikki laatoitukset tehtyä. Ylä kerrassa on parketti paikoillaan jopa kaksi oveakin on asennettu paikoilleen ja mikä ihaninta meidän sähköt on saatu melkein valmiiksi eli pistorasiat ja katkaisijat ovat paikoillaan.
Tiistaina 14.12. meille saapui keittiön, kodinhoitohuoneen sekä WC:n kaapistot. Niitä olemme nyt sitten viikonloppuna laittaneet paikoilleen. Keittiön tasot saapuvat ensi viikon aikana. Eilen vähän otin kuvia vähän sieltä täältä joten tältä meillä nyt näyttää.....

Nämä kuvat ovat meidän yläkerrasta eli kahdesta huoneesta ja aulasta. Nämä kaksi huonetta toimivat myös vieras huoneina.


Huone ylä kerrasta

Toinen huone ylä kerrasta

Aulaa

Tämä on alakerran WC

Vessamme ovat samanlaiset. Ylhäällä on saman näköinen vessa ainoastaan siellä on ikkuna. Kaapistot ovat myös samanlaiset.


Tässä on nyt sitten keitiömme kaapistoja. Kun itsekin näin nämä ensi kerran totesin et Wau, onpa punainen, mutta tykkään todella paljon! Vielä tasot puuttuvat ja ne muuttavat todella paljon vielä keittiötä. Tasothan olivat kivitasot ja mustat. Kaiken kaikkiaan olen tällä hetkellä tyytyväinen valintoihini. Tiistaina kun saapuu kodinkoneet niin sitten ehkä alkaa näyttämään keittiöltä ja tasotkin tulevat vielä ennen joulua. Tuo punainen väri on aika rohkea ja vielä kaapistojen tyylikin on aika moderni. Lisää kuvia sitten kun ollaan saatu valmiimmaksi, mutta nyt voi jo kommentoida valintaani.

Tuohon pystykoloon tulee jääkaappi.

Näkymää eteisestä.

Tähän yhdistelmään tulee uuni, keittotaso sekä pieni kaatoallas.

Tähän yhdistelmään tulee tiskiallas.

Suihkutilat valmiina odotamassa suihkuja.Saunan kiviseinää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti