sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Sunnuntai päivän ihmettelyä

Tässä sitä ollaan nyt kun olisi aikaa ja jaksaisi jotain tehdäkin niin eipä sitä mitään saanut tehtyä kun tuli vain ihmeteltyä ja pähkäiltyä miten kaikki kaapit pitää oikein laittaa. Samalla huomasimme, että yhdestä kaapista puuttuu ovi ja sitä ei löytynyt mistään, joten sitä ei ole. Kaappien saranat niitä oli omituinen määrä ei oikein täsmännyt olevaan kaappi määrään. Totesin vain tänään, että vaikka en nyt ole ihan toope, mutta nyt kyllä siltä tuntui. Tänään risteili miljoona kysymystä päässä ja niihin ei saanut vastausta joten se tietää huomenna reissua kaappi firmaan.
Samalla mietin ehtiikö sitä saada tammikuussa kaikki valmiiksi, jotta voisi silloin muuttaa??? Pitäisi silloin sanoa joulukuun lopulla vuokrasopimus irti. Ehtiikö vai eikö, siinäpä kysymys. Sekään ei ole kivaa jos tulee viime metreillä hoppu.


Tiskialtaamme
Sitten tutustuin meidän tiskialtaaseen ja tuumailin, että mitenkähän tuo oikein kestää. Tiskialtaamme on Franken Mythos ja se on komposiittityyppinen kivimateriaali jossa on 80 % kvartsia ja 20 % akryylia. Pitäisi kuulemma olla helpohoitoinen, todella kestävä ja naarmuuntumaton. Näin luvattiin Franken sivuilla. Katsotaan nyt sitten. Ainakaan ei näy vesi roiskeet niin ärsyttävästi kun teräsaltaassa.
Tämän altaan muuten valitsi meidän isäntä!
Kurasyöppö

Kodihoitohuone, tikkaiden kohdalle tulee pesutorni.

Eilen käsittelin suoja-aineella kaikki valkoiset saumat, jotta niissä ei heti näkyisi ja tarttuisi kaikki lika. Katsotaan oliko siitä sitten mitään apua.
Aine oli Soledo saumasuoja. Onkohan jollakin kokemusta tuosta aineesta???


Tiistaina sitten saapuukin meidän kodinkoneet. Sen jälkeen pitäisi olla kaikki mitä hankittu niin saapuneet. Ainoastaan Sun saunan lasiseinät taitaa olla vielä tulon päällä. No se tästä sunnuntaista eipä sitä paljoakaan saanut tehtyä sitä enemmänkin tuli mietittyä.

1 kommentti:

  1. Oliko Soledo saumasuojasta mitään hyötyä. Tänään pitäisi aloittaa saumojen suojaus!

    VastaaPoista