tiistai 28. joulukuuta 2010

Päätös tehty!

No niin, tänään sitten päätimme että sanomme itsemme irti tämän hetkisestä vuokra asunnostamme eli muutamme tammikuun lopulla! HURRAA, kun tämän olimme päättäneet tuli itselle sellainen helpottunut olotila. Ihanaa päästä muuttamaan näistä "ahtaista" neliöistä omaan kotiin.
Nyt sitten meillä on viimeiset ponnistukset edessä joka tarkoittaa sitä että loppu lattia valmiiksi alakerrassa, jalkalistat sekä ikkuna listat valmiiksi. Putkimies paikalle tekemään viimeiset työt sekä sähkömiehen loppu kytkennät. Sitten onkin jäljellä se ankara siivoaminen. Tässä nyt voin paljastaa vielä ennen muuttoa meidän talossa on Kannustalon esittely vasta sen jälkeen voimme muuttaa asumaan.
Tänään olenkin käsitellyt meidän saunan paneleita parafiini öljyllä. Käsittely jatkuu huomenna sillä hanakasti tuo puu itseensä imee ainetta. Sama käsittely tehdään lauteille.  Eiköhän se tästä, kohta pääsee meidän 70 vuotias isompiin tiloihin.

Kiinanruusu 70 vuotta.


3 kommenttia:

 1. Voi onpas mukava kuulla, että muuttohommat lähenee :) Pitääpä tulla tekemään visiitti teidän kotiin, jos teillä kerran on esittelykin siellä. Ethän sattunut käymään Kannustalojen toimistolla maanantaina iltapäivällä?

  VastaaPoista
 2. Hei, kyllä minä siinä piipahdin pikaisesti. Esittelypäivä on lyöty lukkoon joten saa vapaasti tulla "kauhistelemaan". Vielä en paljasta tarkkaa päivää.

  VastaaPoista
 3. No me oltiin miehen ja meidän pikkuisen neidin kans odottamassa, että päästäisiin Pentin juttusille :) Nyt vain laskin 1+1, kun täällä sanoit, että teillä on esittely :)
  Jännityksellä odotan päivämäärän julkistamista.

  VastaaPoista