keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Bambua lattiaan

Bambu parketti Vihdoin meillä ollaan siinä pisteessä että alkaa tulla lattialle sitä viimeistä pintaa eli Bambu parkettia asennetaan. Itse olen ollut niin kiireinen etten ole oikein ehtinyt kunnolla keskittymään meidän rakentamiseen enkä oikein ole kuviakaan ehtinyt räpsiä. Joulukukat teettävät töitä nyt oikein olantakaa, että ne saadaan kunnialla maailmalle. Vielä nämä mukavat paukku pakkaset ovat lisänneet jännitystä siihen paleltuvatko kukat matkalla.
No nyt meillä tosiaan asennetaan Bambu parkettia ja täytyy sanoa etten kyllä kadu yhtään! Se näyttää todella hyvältä! Asentaminen ei ole sen kummempaa kuin yleensäkään parketilla. Lukko pontti tuntuu olevan yllättävän helppoa laittaa. Itse Bambu onkin sitten vähän kovempaa värkkiä eli pitää olla kunnon vehkeet millä sitä sahataan. Mitä sitä nyt enää tuohon voisi sanoa muuta kuin se joka sitä harkitsee niin suosittelen kyllä.


Niin ja meille Tiistaina 30.11. saapui portaat. Ne vasta ovat oikein hyvät ja kauniit. Heti vain kun ehdin ottamaan kuvia ja keskittymään tähän meidän rakentamiseen jälleen niin laitan kuvia vähän sieltä täältä.
4 kommenttia:

 1. Voi, portaista odotan innolla kuvia! Otitteko te ne pakettiin vai hommasitteko muualta?

  VastaaPoista
 2. Otimme ne Oksakosken puulta olivat jonkin verran edullisemmat ja moni myös kehunut niitä hyviksi ja sitä ne kyllä ovat.

  VastaaPoista
 3. Hei, me olemme suunnitelleet tilaavamme parkettimme tuolta samalta toimittajalta Englannista. Hieman epäilyttää vain se että myyjä vaatii maksamaan koko summan ennen toimitusta Suomeen... Miten teillä sujui toimitus? Oliko ongelmia?

  VastaaPoista
 4. Hei, mekin maksoimme koko summan toimittajlle etukäteen ja epäilytti se meitäkin varsinkin minua, mutta isäntä oli niin varma asiasta kun oli jo vaihtanut postia niiden kanssa aika paljon. Maksusta kului se 3 vkoa kun parketit tulivat pihalle. Joten uskon kyllä että on ihan luotettava firma. Onhan niillä myös mahdollista maksaa se myös Visalla, jolloin se on luotettavaa tosin pitää olla oma luottoraja aika korkealla.

  VastaaPoista