maanantai 13. syyskuuta 2010

Kauko sapuu taloon siis lämpö

Vihdoinkin meidänkin taloon alkoi virrata lämpö. Kyllä sitä olen odottanutkin. Nyt vain sitten odotellaan kun paikat alkavat lämmetä ja kosteus poistuu. Moni mutkainen laite meille ilmestyi ja mittareita monta. Vaihteeksi onkin sellainen hetki, että sisällä ei oikeastaan juuri nyt tehdä mitään vaan autokatosta laitetaan kuntoon sekä odotetaan, että loput tarvikkeet saapuvat Kannustalolta.

Tässä ehkä onkin hyvä hetki kertoa mitä oikein tuumaan tuosta Kannustalosta. Itse asiassa en voi ihan hirveästi moittia, mutta kyllä jotain sanomista löytyy aina.

Meille kun tuli maaliskuussa talo paketti jolloin oli pakkasta ja lunta pyrytti niin ettei pieneen mieleen tullut alkaa avaamaan tarvikkeiden paketteja ovatko puu ainekset hyviä ja suoria. Joten ne puu materiaalit jotka ovat olleet kieroja on vaikea sanoa onko ne jo tullessa olleita vai menneet tuossa meidän pihamaalla kieroon. Itse talo pakettia kun tarkastelee niin siinä nyt kaikin puolin ollut kaikki ihan ok. Ainoastaan kun tehdään nämä sähköjen putkitukset, niin niissä oli hieman puutteita. Eivät olleet ihan tehneet meidän sähkö miehen piirrustuksien mukaan niitä.

Se ehkä kummastuttaa kun kuitenkin pyytävät tällaista niin miksi sitä ei voida myös kunnolla tehdä. Maksammehan me niistä kaikista. Mainitsimme kyllä talotehtaan edustajalle näistä. Virheet oli kuitenkin niin pieniä, että korjasimme ne itse. Meille oli tullut vääränlaista kaidelautaa autokatokseen niin siinä taas ei ollut mitään ongelmia vaan toimittivat meille uudet ilman mitään mutinoita tosin mitä sitä mutista kun selvä virhe toimituksessa. Pitkän miinuksen kyllä annan Kannustalolle kun meillä loppui liimapuu värkki, josta tehdään väliseinät. Kun mieheni oli soittanut ja pyytänyt lisää eikä ollut kuin kysymys 12 kpl:sta oltiin vastattu ei tule enempää sen pitäisi riittää mikä on toimitettu.

MITÄ, emmehän olleet niitä mihinkään hamstranneet vaan tehty niillä seiniä, Hei Haloo??? Ei muuta kuin soittamaan edustajalle, hän sitten toimitti puuttuvat vaivaiset 12 kpl liimapuita. Tästä minulle ehkä jäi hieman karvas maku suuhun.

Ehkä sitten kun pääsee asumaan ja paukuttelemaan ovia sekä ikkunoita aukomaan näkee todellisuudessa mitä ne kestävät ja kuinka hyviä ovat. Tällä hetkellä ne ovat kauniin sinisen muovin suojissa :).

2 kommenttia:

  1. Hei- löysin blogisi kiertotietä ja myös täällä Kannuskoti joka valmistui vuoden vaihteessa. On harmillisia kommenteja luetttu nyt vähän siellä ja täällä. Meillä toinen Kannustalo ja pojallani ensimmäine, kuulema viimeinen ! Olemme edelliseen täysin tyytyväisä joskaan ei tähän viimeiseen. Samoja ongelmia kuin esim Rauhalan rakentajilla, ikkunat rikki kuten jollakin muulla, ulko-ovi rikki jne. Mutta ihanalta näyttää teidän kotinne ja nyt kun lämpöä rupeaa saamaan niin pääsee pintoja pikku hiljaa pinnoittamaan. Jaksuja jatkoon !

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, tuo on kyllä todella harmillista että Kannustalon maine rapisee koko ajan. Toivon todella että nuo ikkunat ja ovet kestävät kun nyt on kuullut niin paljon moitetta. Eihän tämä rakentaminen kuitenkaan mitään ilmaista ole.

    VastaaPoista