keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Mökin pohjakuva

Ajattelin nyt julkistaa meidän "mökin" pohja kuvat, jotta voi vähän hahmottaa miltä se mökki sisältä näyttää. Järjestelyt meillä menee seuraavanlaisesti: alakerrassa on yksi makuuhuone, keittiö, olohuone, wc ja pesutilat/kodinhoitohuone niin ja tekninen tila. Portaat meillä lähtee tuolta olohuoneen nurkasta koska emme saaneet niitä millään mahtumaan toiminnallisesti tuohon eteiseen vaikka kuinka silloin niitä yritettiin. Onneksi Kannustalon piirtäjä keksi ne tuonne laittaa eikä ollut rakenteellisia esteitä sille. Nyt kun aukko on tehty ja näkee oikein miten ne tulee niin parempaa paikkaa ei voisi olla. Keittiö on meillä tuollainen I-mallinen ei mikään iso mutta riittävä meille, mitoitettu meidän tarpeiden mukaan. Sitten on tuo sisääntulon kuisti. Alakerta on aika avoin kaikki pyörii WC:n ympärillä niin kuin pieni piiri pyörii.....

Pohjapiirros alakerta

Sitten on tämä yläkerta sieltä löytyy 3 makuuhuonetta, aula, vaatehuone sekä WC. Se nyt ainakin tuntuu ihan hyvältä. Huoneiden koot on riittävät ainoastaan nuo aulan ikkunat hiukan kismittävät kun eivät ole niin isot mutta ehkä niihin tottuu.

Pohjapiirros yläkerta

Niin kuin aikaisemmin olen kertonut, että neliö määrä on meille aivan riittävä ja yhä edelleenkin olen sitä mieltä nyt kun seinät ovat kasassa.

Ainoa mikä minua hirvittää on tuo ikkuna määrä. Kauhukseni ajattelin yhtenä päivänä, että kukahan nuo ikkunat pesee meillä :). Jos joku nyt tuossa meidän talossa mättää niin sen kaiken kompensoi meidän iso terassi se on sellainen mistä olen unelmoinut aina. Vielä kun olemme ajatelleet laittaa lasiovet niin se on kuin yksi huone lisää. Eli tuollainen se on sisältäpäin ihan mielelläni otan kommentteja vastaan pohjakuvistamme.

1 kommentti:

  1. Heh,me veimme tänään rakennuslupapaperit ja lupatarkastaja totesi talomme ruutuikkunoiden olevan mauttomat,aikaisemmassa keskustelussa heppu ihmetteli kuka näitä ikkunoita pesee :-)) Ainakin lupaan ja vannon, että pesen kaikki mauttomat ikkunani kunhan lupa saadaan.

    Teillä on aika erilainen pohja kuin rauhaloissa yleensä, eikä yhtään hassumpi. Mahtava vaatehuone ja terassista olen oikeasti kateellinen.

    VastaaPoista