keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Siivoamista, siivoamista......

Tänään taas yksi siivouspäivä takana, montakohan niitä vielä jäljellä????
Silloin kun aloitettiin rakennus urakkaa niin moni toitotti rakennus jätteiden siivoamisesta ja yleensäkin siivouksen tärkeyttä. Taisin olla vähän sinisilmäinen tai en oikein ottanut tuota asiaa niin kauhean vakavasti.
Nyt kyllä ymmärrän kuinka tärkeää tuo siivous on rakennuksilla.
Sitä jätettähän tulee aivan tolkuttomasti ja roskaa, kaikkea mahdollista varsinkin niitä puupalikoita. Jos sitä jätettä ei raivaa pois, eipä siellä kohta paljon mitään tehdäkään.
Tämä siivous homma on ollut minun urakkani tässä projektissa osittain (on se mieskin siivonnut kun minä olen laiskotellut) ja kyllä se vaan on aika raskasta kun on ensin pitkän työpäivän ja vielä sen jälkeen pitää kyetä siivoamaan rakennuksilla ja kaiken kukkuraksi vielä omassa kodissakin.
Siivous hullusta tulee lopullisesti hullu :).

Palikkalaari, joka nyt on ihan täynnä.

2 kommenttia:

  1. Tuo on tuttua puuhaa, vuosi sitten pimeässä iltaisin taskulampun ja otsavalon valossa siivoilin pihamaata ja rakennustakin. Satoi vettä melkein aina, tai näin ainakin muistelen ;) Taisin jonkin kerran upota kummareineni liejuun ja ojaan, hih ! Ei kyllä silloin naurattanut. Mutta roskan määrä on tosiaan hurjaa ja jos ei siivoa ei siellä kukaan pääse töitä tekemään. Siivousintoilijalle pukkaan tsemejä sinne :)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan, kyllä tuo siivoaminen on todella rankkaa joskus näyttää paljon helpomallta tuo vasaran heiluttaminen :)

    VastaaPoista