torstai 30. syyskuuta 2010

Mennään hitaasti eteenpäin.......

Lämpö on nyt virranut taloon 2 vkoa ja valvojakin kävi lattian kuivuuden mittaamassa ja kuivaa oli joka paikasta. Todella hyvin kuivunut kun se valettiin 14.5. Sain kiitosta ahkerasta imuroinnista, sillä on kuulemma ollut iso merkitys. Kyllä siinä imurin varessa tuli heiluttua. Jostakin on ollut hyötyä :) Myös tuuletuksella on ollut suuri merkitys. Sisätiloja saa nyt alkaa laittamaan. Olemme päätyneet siihen ettemme tee niitä itse vaan ammattilainen saa hoitaa maalaukset ja tapetoinnit. Se käy kuitenkin sellaiselta paljon nopeammin ja tulee siistiä jälkeä, ainakin toivon niin :).
Lattian, kattomateriaalin ja listat laitamme itse tai siis isäntä laittaa.
Ensi viikosta (40) lähtien sitten alkaa tämä ammattilainen heilumaan meillä ja toivottavasti asiat etenevät hyvin sillä olemme keittönkaapien toimituksen sopineet vko:lle 45 toki niitä voi aina siirtää eteenpäin, mutta olisi se kivaa ne otta vastaan silloin.
Tietysti se riippuu paljon meistäkin miten me edistymme lattian ja katon kanssa.
Itse olen saanut päätökseen tapettien valinnat ja maalien värit. Hetkinen, meillähän taitaa olla kaikki hankinnat tehty jos en nyt muistele väärin siis tällaiset isot hankinnat.
Portaat on tilattu, tulevat muuten Oksakosken puujalostukselta. Kalusteet on ok, kodinkoneet on hankittu (Miele), saunan lasiseinä ne tulevat Sun saunalta, saunamateriaalit tulevat Lumilauteelta.
Niin ja laatat ja lattiamateriaalit ovat jo valmiina. Ainoastaan odotamme kattopaneleita saapuviksi ja ne tulevat Kannustalon kautta. Väliovet meille saapuivat viime viikolla Matti ovelta.
Nyt vain innokkaana odottelen, että alkaisi tuolla sisällä tulemaan valmista. Olo alkaa olemaan kuin pienellä lapsella, joka odottaa joulupukkia. :)
Isäntä ja timpuri ovat nyt olleet autokatoksen ja terassin kimpussa. Sentään jotain näkyvää on tullut.
Autokatoksen pilarit Terassin pilarien tekoa Terassin lattian runko
Koristelistat talon kulmiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti