maanantai 20. syyskuuta 2010

Tekevälle sattuu .......

Kurasyöppö, siivous intoilijan nurkkaus.
Nyt on lämmöt olleet päällä talossa viikon ja mukavalta tuntuu. Eipä pahemmin sitä kosteutta sieltä sitten kuitenkaan tullut. Lattian kuivuutta ei olla vielä mitattu, mutta se kohta puolin selviää kun valvoja mittaukset suorittaa. Viikonloppuna tehtiin pihan siivousta kun nyt päätettiin, että kaivinkone saa tulla tasoittelmaan pihaa sekä laittamaan ajo tiet kuntoon sekä käytävät.
Kun kiireellä tekee niin saattaa tulla virheitä. Tälläinen tuli esiin kun katselin meidän yhtä jakotukkia ja luin mitä putkiin oli kirjoitettu wc, keittiö, olohuone yhtäkkiä isäntä pomppasi ylös ja tuli katsomaan mitä luin "Kysyin onko joku ongelma?" Joo, on termostaattien johdot on vedetty väärään jakotukkiin. Siis, mitä? No hän on vetänyt kiireissään väärään paikkaan. Ne ovat tuolla kodinhoitohuoneen jakotukilla. ( kuvia ei nyt juuri sattunut olemaan kyseisistä jakotukeista)
Heh, heh siinä nyt pohtimista kun levyt seinässä miten vetää ne jakotukille. Siinä sitä sitten naureskeltiin, että joudutaanko nyt vetää pari johtoa pintavetona niin kuin ennen vanhaan. Eihän nyt kaikki voi onnistua täydellisesti nappiin :). Mukava samalla huomata, että vielä jaksaa nauraa omille virheilleen.
Keittöpöydän paikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti