lauantai 23. huhtikuuta 2011

Keskuspölynimuri

Beam keskuspölyimuri


Monesti on pitänyt kirjoittaa tuosta keskuspölynimurista, mutta olen sen aina unohtanut. Nyt kun tänään taas aloin imuroimaan nousi minun ärsytys kynnys korkealle. Miksi?? . Aikaisemmin minulla ei ole ollut tuota vaan tavallinen perusimuri jota on hinannut perässään. Sen kanssa pärjäsi vallan mainiosti tai siis letkun kanssa pärjäsi.
Uusiin taloihin tulee nuo keskuspölynimurit ja ne on kyllä huomattavasti paremmat kuin tuollainen perusimuri. Eikä minulla noita imureita olekaan mitään vastaan.
Vaan niiden keskuspölynimureiden letkut!!! Joka kerta kun aloitan imuroinnin meillä saan ensin taistella tuon letkun kanssa ihan kuin jotain mutkalla olevaa käärmettä suoristaisi. Vaikka sen kuinka nätisit laittaisi niin aina se on jonkinlaisella mutkalla. Lähinnä tämä ongelma on alakerrassa jossa on 12m pitkä letku koska laitoimme vain yhden rasian alakertaan. Tällä letkulla ylettyy imuroimaan koko alakerran.
Herran jestas, että piti tuossakin olla järkeä. Ihan hyvin olisi voinut laittaa kaksi pistoketta alas ja ottaa lyhyempi letku.
Paljon helpompaa olisi tuon letkun perässä vetäminen ollut. Nyt sen saa joka kulmasta hakea kun se tarttuu kiinni ja on mutkalla.
Yläkerrassa on oma letkunsa 8m ja se on oikein sopivan mittainen ja sitä on mukava käyttää. Se ei ole niin mutkalla kuin tuo pitkä letku.
Joskus se vain niin on että paperilla joku asia saattaa näyttää hyvältä, mutta käytännössä se ei kuitenkaan toimi. Kannattaa miettiä tarkkaan tuokin asia sillä sen kanssa kuitenkin eletään ja käytetäänkin melkein päivittäin. Ne jotka nyt tekevät noita ratkaisuja niin Miettikää!!!


12m letku oikea riesa.Ranskalaiset tulppaanit


3 kommenttia:

 1. Heippa ja onnea Rauhalaan!

  Satutko löytämään helposti / muistamaan, millä maalilla ja sävyllä talonne on maalattu? Meillekin Kannustalo nousemassa, ja erityisesti nurkkalautojen ym. "valkoinen" kiinnostaisi, näkyy asettuvan nätisti ovien ja ikkunoiden kanssa. Tuo punainen kävisi suoraan meidän piharakennuksiin, joten sekin olisi kiva tietää... Nimim. mallipurkkeja on jo riittävästi tässä sisämaalausvaiheessa!

  VastaaPoista
 2. Hei Paula, meidän talon väri on Italian punainen ja maali on Tikkurilan pika-tehoa. Valkoinen on ihan puhtaan valkoinen ei maalarinvalkoinen sekin pika-tehon maali. Aika matta. Halusimme että se on oikea valkoinen jolloin kontrasti on hyvä. Talomme on maalattu kahteen kertaan sillä tuli huomattavasti parempi tulos.

  VastaaPoista
 3. Hei! Minun pitäis ostaa Italian punaista maalia, mutta ongelma on, etten tiedä värin numeroa.

  VastaaPoista