torstai 28. huhtikuuta 2011

Kohta kaikki äidit kukitetaan

Nyt kun itselläni täällä kotona ei nämä puutarhatyöt oikein edisty niin ainakin omalla työmaallani ne ovat edistyneet mainiosti.
Tein työ päivän päätteeksi katsauksen huoneisiin ja ah sitä ihanaa väriloistoa mikä siellä on. Kaikki näyttää todella hyvältä.

Yksi suuremmista sesongeista on lähestymässä ja se on tietysti tuo äitienpäivä. Kukat alkavat olla parhaimmillaan joten äidit saavat nauttia kohta ihanista kukista.
Vähän myös sillä silmällä katselin mitä omiin astioihin sitä istuttaisi kesäkukkaa, mutta tässä nyt teille puutarhan väriloistoa...


Hortensia amppelit


Nämä ovat suosittuja.


Amppeleita jos jonkinlaisia.


Ruukku hortensia


Nämä ovat muuten hyviä kukkia kesä istutuksiin.


Vanha kunnon äitenpäiväruusuEnglannin pelargonia


Perinteiset pelargoniat vielä hiukan pieniä.

4 kommenttia:

 1. Upeita kukkia, harmi vain että olette turhan kaukana. Rakastan hortesioita, vaikka hoidan niitä ihan liian huonosti. Tuo pelargonia (englantilainen) on myös kiva!
  Terkuin
  Ellu
  ps. kiva että olet päivetellyt ahkeraan!

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo teidän ihana talon numero olikaan löytynyt? :)

  VastaaPoista
 3. Hei, olen numeron ostanut kärkkäiseltä siis vain numeron ja itse kyltin tai siis pohjan lohtajan suoramyynnistä. Sen oli seppä tehnyt. Maalasin numeron kun oli musta ei olisi oikein näkynyt mustaa taustaa vasten.

  VastaaPoista
 4. titanium nail nail - Titanium-Arts.com
  We offer titanium nail service titanium damascus knives that can help you find the perfect nail for your head titanium ti s6 personal, 1xbet korean business or business. We mens titanium braclets have a titanium bikes

  VastaaPoista